torsdag, juli 21, 2011

Chokladpaj med nötter

Inför ett litet knytkalas hos fina Alice gjorde jag en kladdig, krämig chokladpaj med digestivebotten och valnötter. Tog det jag hade hemma. Et voilá. Fyllningen görs bara på kondenserad mjölk... Åh, vad jag tycker om kondenserad mjölk.

Gör en valfri pajbotten! Gör den. Pajbotten, den ska göras.



Fyllning:
1 burk sötad kondenserad mjölk
200 g valfri choklad
1 tsk vaniljsocker

Nötter, nötter, choklad, nötter, torkad frukt!

Smält chokladen. Koka upp mjölken och ta direkt av från värmen. Vispa ner chokladen och vaniljsockret. Lägg lite nötter i botten på pajen och bre på fyllningen. Garnera med valfria tillbehör, jag hackade lite extra choklad, valnötter och torkade aprikoser och drog på! Låt svalna och servera rumstempererad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar